АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
сравнение жк Модерн и Акрополь

1-кімнатні квартири з ремонтом до 47 000$ – в нових житлових комплексах Одеси

Читати 10 хвилин
27.05.2024
Ми знаємо, що зараз найпопулярніші запити клієнтів, які хочуть купити квартиру в Одесі – це готова квартира вже з ремонтом, щоб можна було якнайшвидше заїхати та жити або почати здавати в оренду. І бажано, щоб ця квартира була в новому сучасному будинку. Підготували для вас добірку саме таких варіантів – 5 однокімнатних квартир у зданих сучасних житлових комплексах вартістю від 25 000$ до 47000$. Рекомендуємо звернути на них увагу.

1. 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК 29 Перлина (євродвушка) на Таїрова

Затишна 1-кімнатна квартира на 9 поверсі, перепланована у двокімнатну – з ремонтом, сантехнікою та меблями. Чудово підійде в якості житла для родини з дитиною, бо є окрема невеличка дитяча кімната. 29 перлина – будинок від забудовника KADORR Group, є частиною комплексу Перлинний квартал, із закритою територією та цілодобовою охороною. Є підземний паркінг.
Розташування: вул. Перлинна, 2 (Перлинний квартал на Таїрова)
Площа: 40,2 м2
Вартість: 47 000$ (право власності)
Переваги варіанту: чудовий варіант для тих, хто хоче швидко заїхати, придбавши лише капці та посуд, або почати здавати в оренду, бо квартири в Перлинному кварталі мають значний попит. На території гарна інфраструктура і все поруч. Будинок зданий у 3 кварталі 2018 року, можна придбати по єОселя та іншим державним програмам.
Зацікавила ця квартира в 29 Перлині? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.

2. 1-кімнатна квартира в ЖК Кекс – з ремонтом та сантехнікою від забудовника

Світла невелика 1-кімнатна квартира на 4 поверсі малоповерхового житлового містечка Keks. Квартира з ремонтом, готова для заселення. Підійде в якості першого власного житла або під здачу в оренду. Кожна квартира має власне газове опалення. ЖК збудовано з червоної цегли, має закриту територію та двір без авто.
Розташування: вул. Південна (мкрн 7 км, Авангард)
Площа: 26,3 м2
Вартість: 25 000$ (по переуступці)
Переваги варіанту: підійде вам, якщо хочете швидко заїхати у власну квартиру, придбавши мінімальний набір меблів (наприклад, з'їхати з орендованого житла, від батьків/або придбати житло батькам). Від забудовника в зданих будинках вже немає варіантів. Квартира продається разом з кладовою, що розташована в підвалі та має площу 4 м2 (входить у вартість).
Зацікавила ця квартира в ЖК Кекс? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.

3. 1-кімнатна квартира з ремонтом та меблями в ЖК Одеські традиції

Повністю укомплектована та готова до заселення 1-кімнатна квартира на 13 поверсі. Вже з ремонтом, сантехнікою, меблями та невеличкою гардеробною. Оптимально підійде для життя родини або під здачу в оренду. ЖК Одеські традиції має свою закриту територію, що охороняється, на даху газова котельня, також є підземний паркінг.
Розташування: вул. Грушевського (мкрн Слободка)
Площа: 34,4 м2
Вартість: 35 000$ (нотаріальна угода)
Переваги варіанту: чудовий варіант для тих, хто хоче швидко заїхати та жити або почати здавати в оренду. ЖК Одеські традиції – це сучасний житловий комплекс із закритою територією, в якому вже є вся необідна інфраструктура для комфортного життя – кафе, аптеки, супермаркет, стоматологія і т.п. прямо в комплексі. ЖК має вдале розташування поруч з центром міста – всього 10 хвилин на авто.
Будинок було здано в 3 кварталі 2020 року – квартира може підійти під програму іпотеки єОселя.
Зацікавила ця квартира в ЖК Одеські традиції? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.
9 вже збудованих ЖК Одеси, в яких можна купити квартиру в розстрочку

4. 1-кімнатна квартира в ЖК Артвіль – з ремонтом та меблями

Повністю облаштована та готова для життя 1-кімнатна квартира на 11 поверсі в житловому містечку Artville – з ремонтом, сантехнікою та меблями. Можна хоч завтра заїхати та жити. Цей варіант може чудово підходить як для життя, так і для здачі в оренду, якщо ви шукаєте квартиру під інвестицію.
Розташування: вул. Спрейса, 3 (Авангард, район 7 км)
Площа: 37,2 м2
Вартість: 36 000$ (право власності)
Переваги варіанту: квартира повністю укомплектована та вже готова для життя. Якщо ви шукали варіант для здачі в оренду – то ЖК Артвіль дуже полюбляють також і орендарі, бо комплекс сучасний, має розвинену власну інфраструктуру – кав'ярні, спортзал, коворкінг, супермаркет Varus, аптека.

На території комплексу – капсульний парк, сучасні дитячі майданчики, зони відпочинку для дорослих, зони для барбекю. Також в ЖК передбачені кілька укриттів для безпеки мешканців.

Квартиру можна придбати також по державній програмі іпотеки єОселя.
Зацікавила ця квартира в ЖК Артвіль? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.
Сподіваємось, вам сподобалась наша добірка. Якщо ви не знайшли серед цих варіантів той, який вам підходить – залишайте заявку, ми із задоволенням підберемо квартири в Одесі саме під ваш запит та бюджет.
Потрібна допомога з пошуком квартири в Одесі?
Залиште заявку і ми зробимо підбір квартир під ваші критерії пошуку

Цікавитесь нерухомістю?
Підпишіться на наш Instagram.

Читайте також:
Показати ще