АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
сравнение жк Модерн и Акрополь

Добірка 1-кімнатних квартир з ремонтом від 25 000$ до 45 000$ – в нових будинках Одеси

Читати 8 хвилин
16.02.2024
Шукаєте квартиру з ремонтом в Одесі, щоб якнайшвидше заїхати у власне житло або почати здавати в оренду? Підготували для вас добірку варіантів 1-кімнатних квартир вартістю від 25 000$ до 45000$ у зданих нових будинках, на які варто звернути увагу.

1. 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК 59 Перлина

Затишна 1-кімнатна квартира на 19 поверсі – зі свіжим сучасним ремонтом та меблями на кухні. Чудово підійде для життя родини або під здачу в оренду. 59 перлина – новий будинок від забудовника KADORR Group (введено в експлуатацію в 1 кв. 2022 року). ЖК із закритою територією та цілодобовою охороною на території всього комплексу Перлинний квартал, на території є наземний паркінг.
Розташування: вул. Ак. Сахарова (Крижанівка, с. Котовського)
Площа: 39 м2
Вартість: 37 000$ (по переуступці)
Переваги варіанту: чудовий варіант для тих, хто хоче швидко заїхати та жити або почати здавати в оренду – вже має мінімальний набір меблів та свіжий ремонт. Квартира нова – тож ви будете першим власником, розташована в сучасному житловому комплексі. Цей ЖК підійде для тих, хто працює з дому чи не потребує щоденних поїздок до центру – всього 10 хвилин від моря та гарної набережної у Фонтанці на авто.
Зацікавила ця квартира в 59 Перлині? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.

2. 1-кімнатна квартира в ЖК Кекс – з ремонтом та сантехнікою від забудовника

Світла невелика 1-кімнатна квартира на 4 поверсі малоповерхового житлового містечка Keks. Квартира з ремонтом, готова для заселення. Підійде в якості першого власного житла або під здачу в оренду. Кожна квартира має власне газове опалення. ЖК збудовано з червоної цегли, має закриту територію та двір без авто.
Розташування: вул. Південна (мкрн 7 км, Авангард)
Площа: 26,3 м2
Вартість: 25 000$ (по переуступці)
Переваги варіанту: підійде вам, якщо хочете швидко заїхати у власну квартиру, придбавши мінімальний набір меблів (наприклад, з'їхати з орендованого житла, від батьків/або придбати житло батькам). Від забудовника в зданих будинках вже немає варіантів. Квартира продається разом з кладовою, що розташована в підвалі та має площу 4 м2 (входить у вартість).
Зацікавила ця квартира в ЖК Кекс? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.

3. 1-кімнатна квартира з ремонтом та меблями в ЖК Одеські традиції

Повністю укомплектована та готова до заселення 1-кімнатна квартира на 13 поверсі. Вже з ремонтом, сантехнікою, меблями та невеличкою гардеробною. Чудово підійде для життя родини або під здачу в оренду. ЖК Одеські традиції має свою закриту територію, що охороняється, на даху газова котельня, також є підземний паркінг.
Розташування: вул. Грушевського (мкрн Слободка)
Площа: 34,4 м2
Вартість: 37 000$ (нотаріальна угода)
Переваги варіанту: чудовий варіант для тих, хто хоче швидко заїхати та жити або почати здавати в оренду. ЖК Одеські традиції – це сучасний житловий комплекс із закритою територією, в якому вже є вся необідна інфраструктура для комфортного життя – кафе, аптеки, супермаркет, стоматологія і т.п. прямо в комплексі. ЖК має вдале розташування поруч з центром міста – всього 10 хвилин на авто.
Будинок було здано в 3 кварталі 2020 року – квартира може підійти під програму іпотеки єОселя.
Зацікавила ця квартира в ЖК Одеські традиції? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.
7 порад, як купити квартиру на вторинці вигідно

4. 1-кімнатна квартира з ремонтом та меблями в 49 Перлині

Затишна та простора 1-кімнатна квартира на 17 поверсі. Квартира з ремонтом, продається з усіма меблями та технікою – повністю готова до заселення тут і зараз. Велика кухня-вітальня та окрема спальня з великим гардеробом. Чудово підійде для життя родини або під здачу в оренду. ЖК має підземний паркінг, територія з охороною.
Розташування: вул. Перлина (Лиманка, Таїрова)
Площа: 42 м2
Вартість: 43 000$ (нотаріальна угода)
Переваги варіанту: квартира повністю укомплектована і готова для життя. Вона розташована у вже обжитому районі з розвиненою інфраструктурою (багато комерції – зручно для життя), також на території Перлинного кварталу є зони для прогулянок та відпочинку, дитячі майданчики.

Поруч Сільпо, Метро та Епіцентр, і район продовжує розвиватись – будується 2 торговельних центри. За 10 хвилин на авто можна доїхати до моря та чудової набережної на 16 станції Великого Фонтану.

Будинок було здано в 1 кварталі 2020 року, квартира може підійти під програму іпотеки єОселя.
Зацікавила ця квартира в ЖК 49 Перлині? Залишайте заявку або пишіть в дірект інстаграм ReDWall.
Сподіваємось, вам сподобалась наша добірка. Якщо ви не знайшли серед цих варіантів той, який вам підходить – ми із задоволенням підберемо квартири в Одесі саме під ваш запит та бюджет.
Потрібна допомога з пошуком квартири в Одесі?
Залиште заявку і ми зробимо підбір квартир під ваші критерії пошуку

Цікавитесь нерухомістю?
Підпишіться на наш Instagram.

Читайте також:
Показати ще