АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
сравнение жк Модерн и Акрополь
Founder & Director at RedWall
Сергій П'ятницький

ЖК Одеські традиції на Глушко від Данлін — огляд ReDWall

Читати 7 хвилин
10.10.2023
ЖК Одеські традиції на Глушко – це житловий комплекс комфорт-класу від забудовника Данлін (можливо, ви знаєте цю будівельну компанію по іншим ЖК, які вони будували в Одесі – ЖК Атмосфера, ЖК Одеські традиції на Воробйова, Елегія Парк, 7 небо).

Цей комплекс складається з одного 17-поверхового будинку та розташований по вул. Академіка Глушка, 17а – в самому центрі Таїрова, тобто локація в нього дуже вдала. Про переваги на недоліки новобудови, умови придбання та скільки коштує купити квартиру в ЖК Одеські традиції на Глушко – розкажемо в статті.
Візуалізація ЖК Одеські традиції на Глушко
Візуалізація прибудинкової території

Коротко про ЖК Одеські традиції на Глушко:

  • ціни від 1000 $ за м2
  • статус: квартири
  • 1-к, 2-к, 3-кімнатні
  • площа від 32 до 77 м2
  • термін здачі – грудень 2024
  • перший внесок від 20%
ЖК складається з 4 секцій, має власний підземний паркінг, а територія двору – під охороною. В будинку буде автономне опалення.
Квартири в Одеських традиціях забудовник здає одразу з ремонтом. Це зручний варіант для тих, хто хоче одразу після здачі будинку вселитися у свою квартиру (або почати здавати в оренду, якщо ваша ціль – купити квартиру під інвестицію). Квартира з ремонтом від забудовника може стати мінусом для тих, хто планує одразу робити власний ремонт – вам такий варіант скоріше за все не підійде, бо відмовитися від ремонту не можна.
Вигляд квартири з ремонтом в ЖК Одеські традиції на Глушко

ЖК Одеські традиції на Глушко на мапі Одеси

Як ми вже зазначали вище – комплекс має дуже вдале розташування в центрі Таїрова – одного з найзручніших спальних районів Одеси. Тут гарна транспортна розв'язка та розвинена інфраструктура – поруч школи та садочки, супермаркети, кінотеатри та ТЦ, дитячі центри, що робить це місце справді дуже комфортним для проживання.
Хочете придбати квартиру
в Одесі за вигідною ціною?
Залиште заявку і ми підберемо для вас найкращі варіанти

ЖК Одеські традиції на Глушко: документи

Забудовник має всі необхідні документи на будівництво ЖК Одеські традиції на Глушко:
  • документи на земельну ділянку
  • дозвіл на будівельні роботи ОД112182691771 від 26.09.2018 року
У відео нижче я додатково відповідаю на питання покупців стосовно документів в цьому ЖК:

ЖК Одеські традиції на Глушко: ціни на квартири

Скільки ж коштують квартири в ЖК Одеські традиції на Глушко? Ціна за м2 починається від 1000$.

Наприклад, в 1 секції ЖК ви можете купити 1-кімнатну квартиру 36,89 м2 за 36 890$, 2-кімнатну квартиру 59,54м2 за 59 540$, або придбати велику трикімнатну квартиру площею 85 м2 у 2 секції – її ціна при 100% оплаті складає 85 000$.

Акції в ЖК Одеські традиції на Глушко

Наразі в ЖК Одеські традиції на Глушко є можливість придбати квартиру в розтермінування без здорожчання – тобто якщо ви зараз купуєте житло в цьому будинку в розтермінування, то вартість 1 м2 буде такою ж, як при 100% сплаті.

Що це означає? Що зараз ви можете заплатити зручний перший внесок на квартиру, а залишок суми виплачувати у розтермінування, при цьому вартість квартири буде така сама, як при купівлі зі 100% оплатою (тобто ви не будете платити здорожчання).

То скільки можна заощадити на такій акції? Розберемо на прикладі. Зазвичай розтермінування передбачає здорожчання. Наприклад, отак виглядає здорожчання на прикладі 1-кімнатної квартири в ЖК Одеські традиції на Глушко:
  • 100% оплата – вартість квартири 39 479$
  • 50% перший внесок – вартість квартири 41 453$
  • 30% перший внесок – вартість квартири 42 440$
  • 20% перший внесок – вартість квартири 43 427$
Зараз ви можете купити квартиру, наприклад, з першим внеском 20% і розтермінуванням за 39 479$ замість 43 427$ (і заощадити 3948$). Розтермінування можна взяти до грудня 2024 року (до моменту здачі будинку).
Підберемо квартири в Одесі серед надійних забудовників
Залиште заявку і ми зробимо підбір квартир під ваші критерії пошуку

Висновки: плюси та мінуси комплексу, чи варто купувати квартиру в ЖК Одеські традиції на Глушко

Які плюси має ЖК Одеські традиції на Глушко:
Локація. Комплекс розташований в самому серці Таїрова, поруч з площею Незалежності – і це дуже вдале розташування. Поруч є все для комфортного життя (магазини, садочки, школи та ін.), а також зручна транспортна розв'язка.
Готові квартири з ремонтом. Забудовник здає квартири одразу з ремонтом, що дає можливість одразу заїхати та жити, або почати здавати в оренду (якщо плануєте купувати квартиру з такою метою).
Надійний забудовник. Данлін має за плечима багато зданих проєктів (7 небо, Елегія парк, Одеські традиції на Воробйова), та завоював репутацію надійного забудовника, який до того ж, вчасно здає свої проєкти.
Ціна. Гарна ціна як для квартир з готовим ремонтом.
Тепер про недоліки ЖК Одеські традиції на Глушко:
Зниження темпів будівництва. На початок війни забудовник призупиняв будівництво цього ЖК та активних будівельних робіт не вів, а ось з 2023 року будівельні роботи ведуться. Здача будинку запланована на кінець 2024 року, до того ж – це невеликий проєкт з одного будинку, тому у забудовника є час здати будинок вчасно.
Паркування. Може бути проблема з паркуванням, бо ЖК будується в середині вже збудованого мікрорайону, тому варто подумати про це заздалегідь або розглянути придбання паркувального місця в комплексі. До речі, паркомісць в самому ЖК теж не вистачить на всіх мешканців.
Ремонт від забудовника. Відмовитись від ремонту не можна. Тому якщо ви планували робити власний ремонт, то вам треба буде його переробляти.
А якщо ви зараз в пошуках нерухомості в Одесі — залишайте заявку, і ми підберемо найкращі варіанти квартир в ЖК Одеські традиції на Глушко (якщо ви розглядаєте саме цей комплекс), або серед всіх надійних ЖК Одеси.

Чесно розповімо про плюси та мінуси ЖК та забудовників та супроводжуватимемо вас на всіх етапах покупки. При цьому вартість квартир відповідає цінам у відділах продажів забудовника, а ми працюємо без комісії для клієнтів.
На скільки виросли ціни в новобудовах Одеси та вартість квартир від початку війни

Сподобалась стаття?
Розкажіть про неї друзям.
Читайте також:
Показать еще