АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
сравнение жк Модерн и Акрополь
Founder & Director at RedWall
Сергій П'ятницький

Новорічні акції в новобудовах Одеси

Читати 13 хвилин
03.01.2024
В новий рік з новою квартирою? Якщо це входить у ваші плани – зверніть увагу на акції від забудовників. Підготували для вас найцікавіші пропозиції та знижки в новобудовах Одеси, які актуальні в січні 2024 (стаття оновлена 03.01.2024).

Новорічні пропозиції від Гефест на квартири в ЖК Еллада-2, Посейдон та Акрополь

Гефест можна назвати одним із найактивніших забудовників в Одесі на цей момент. Майже не призупиняв будівництво, стабільно будує та здає свої об'єкти. Зараз ви можете купити квартиру за спеціальними умовами одразу в декількох житлових комплексах від Гефест:

  • 7% знижки на квартири в ЖК Еллада-2 та розтермінування на 2 роки (але варто мати на увазі, що на момент написання статті в цій секції Еллади залишилось тільки 5 однокімнатних квартир на останньому, 26 поверсі)
  • зданий ЖК Посейдон-А – на 5 квартир знижка 10%, можна одразу отримати ключі та є можливість розтермінування
  • 2 роки розстрочки на квартири в ЖК Посейдон-Б (який будується на 16 станції Великого фонтану, поруч із пляжем "Золотий берег" та біля моря)
  • останні апартаменти в комплексі Каліпсо зі знижкою 20%
  • мінус 7% знижки на квартири в апарт-комплексі Ітака та розтермінування на 2 роки
  • акція на останню 2-кімнатну квартиру в Акрополь-2 – розстрочка на півроку, при першому внеску 50% – розстрочка без здорожчання
  • мінус 10% та 2 роки розстрочки в ЖК Акрополь-3 на 5-й станції Великого фонтану

До речі, про перший будинок ЖК Акрополь ми розповідали у відео на своєму Youtube-каналі – про ЖК Одеси, які були здані вже після початку повномасштабної війни. А якщо ви зараз плануєте купувати квартири в Одесі або тільки придивляєтесь до ринку, звертайтесь в ReDWall за консультацією або залишайте заявку – ми підберемо квартири під ваші критерії пошуку та будемо супроводжувати на всіх етапах покупки. І ви можете бути впевненими, що цей процес буде для вас легким, прозорим та зрозумілим.
Підберемо квартири в Одесі серед надійних забудовників
Залиште заявку і ми зробимо підбір квартир під ваші критерії пошуку

Розстрочка без здорожчання в ЖК від Стікон – Олімпійський, ЖК Модерн, Прохоровський квартал

До 15.01.2024 ви можете купити квартиру в ЖК MODERN, Real Park, Прохоровський квартал або ЖК Олімпійський від Стікон зі знижкою 5%, 10% або 12%:

  • знижка 5% на квартири у вже зданих секціях ЖК Модерн на 6 станції Великого Фонтану, Реал Парк (Овідіопольска дорога, 3) та Прохоровський квартал на Молдаванці, біля Михайлівської площі – при купівлі зі 100% оплатою
  • знижка 10% на квартири в тих секціях житлових комплексів від Стікону, які зараз будуються (купити квартиру в цих секціях ЖК MODERN, Real Park або Прохоровський квартал можна і в розтермінування)
  • знижка 12% на окремі акційні квартири в новобудовах від Стікон
Також до кінця січня діє безвідсоткова розстрочка на 2 роки в ЖК Олімпійський при умові першого внеску від 50%. Цей житловий комплекс розташований в Приморському районі Одеси (біля парку Перемоги), і він вже введений в експлуатацію.

Якщо ви купуєте квартиру в ЖК Modern або ЖК Олімпійський, то також маєте змогу отримати знижку від 1% до 5% в залежності від вашого першого внеску (при першому внеску 50% – мінус 1% від загальної вартості квартири; при 60% – знижка мінус 2% і тп).
Також в новобудовах від Стікону можна купити квартиру по програмі «Молода сім'я» (підходить для родин, шлюб яких зареєстрований не більше 5 років). Ця програма дозволяє отримати безвідсоткову розстрочку на будь-яку квартиру в усіх житлових комплексах будівельної компанії. Щоб отримати відповіді на додаткові питання та підібрати квартиру, яка вам підійде, залишайте заявку.

Акції в Садах Рів'єри – ЖК біля ТРЦ Рів'єра та неподалік від моря

ЖК Сади Рівʼєри – це великий проєкт за концепцію "місто в місті", розташований поруч з торговельним центром Рівʼєра на Котовського. Будує його забудовник Одеком (корпорація КУБ). Декілька будинків проекту Сади Рівʼєри вже збудовано та введено в експлуатацію. Переваги комплексу – малоповерхові будинки, цегляні стіни, розташування неподалік від моря та демократичні ціни у порівнянні з іншими новобудовами.

Умови акції до 31.01.2024:
  • секції 13, 12, 11 – розстрочка на 12 місяців, при оплаті першого внеску від 50% – розстрочка без подорожчання (терміни здачі 13 та 12 секції – перша половина 2024 року).
  • секція 11 (5,8,9 стояк) – можна купити квартиру з першим внеском від 25% і розстрочкою на 36 місяців без подорожчання
  • є декілька акційних квартир за ціною від 665$/м2 – зі знижкою до 10%.
Наприклад, 1-кімнатну квартиру 40 м2 у секції ЖК Сади Рів'єри з найближчою здачею зараз можна купити за ціною 29 571$ при 100% cплаті.
Перед тим, як приймати рішення про купівлю квартири в тому чи іншому ЖК, важливо зважити всі "за" та "проти", оцінити переваги та недоліки житлового комплексу (а вони будуть в кожного ЖК) – для цього треба ретельно вивчати ринок нерухомості або звернутися до спеціалістів за консультацією.

Знижки мінус 100$ на кожний м2 в ЖК Парк Совіньйон від ЗАРС

Забудовник Зарс продовжує і на січень свої акційні пропозиції по ЖК Парк Совіньон – це великий проєкт, який розташований у Совіньоні. Житловий комплекс складається з 23 малоповерхових цегляних будинків, 6 з яких вже збудовані та введені в експлуатацію. А в 7 будинку, який зараз будується (на останніх етапах будівництва), є можливість купити 2- або 3-кімнатну квартиру в розстрочку за спеціальними умовами:

  • 3 квартири за спеціальною ціною 800 $/м² (звичайні ціни – від 955$/м2 до 1025$/м2)
  • знижка 100$ на кожному м2 при 100% оплаті
  • розстрочка на 1,5 роки без здорожчання (з першим внеском від 30%)
  • гнучка система знижок при першому внеску (ПВ 40% – знижка 40$ на м2, ПВ 50% – знижка 50$ на м2, ПВ 60% – знижка 60$ на м2 і т.д.)
Так скільки можна заощадити, купуючи квартиру в ЖК Парк Совіньон по акції?
Уявімо, що ви плануєте придбати 2-кімнатну квартиру 68,5 м2 на 1 поверсі в ЖК Парк Совіньон.

Без акції
При 100% оплаті квартира коштує 65 418$ (955$/м2).

По акції
При 100% оплаті квартира буде коштувати 58 567$ (це 855$/м2) – тобто економія складе 6850$.

До речі, у своєму Instagram ми нещодавно показували, як зараз виглядає та скільки коштує квартира в Парк Совіньон, подивіться, якщо цікавий цей проєкт.

ЖК Одеські традиції на Глушко – квартири з ремонтом в розстрочку без здорожчання на 2 роки

ЖК Одеські традиції на Глушко – це 17-поверховий будинок в центрі Таїрова від будівельної компанії Данлін. В цьому комплексі ви можете купити квартиру одразу з ремонтом (це плюс для тих, хто хоче заїхати якнайшвидше або купує під інвестицію для здачі в оренду).

Тож яку акцію зараз пропонує забудовник?
  • вартість квартири в розтермінування як при 100% сплаті
Що це означає? Зазвичай при купівлі квартири в розстрочку є певне здорожчання (яке може становити і кілька тисяч $ в залежності від забудовника, розміру першого внеску та термінів розстрочки). Зараз же ви можете заплатити будь-який зручний перший внесок на квартиру (від 20%), а залишок суми виплачувати у розтермінування, при цьому вартість квартири буде така сама, як при купівлі зі 100% оплатою.
Огляд ЖК Одеські традиції на Глушко – ціни, плюси та недоліки комплексу
Так, а скільки саме можна заощадити на такій акції? Розберемо на реальному прикладі. Зазвичай здорожчання в Одеських традиціях на Глушко виглядає так (на прикладі 1-кімнатної квартири):
    • 100% оплата – вартість квартири 39 479$
    • 50% перший внесок – вартість квартири 41 453$
    • 30% перший внесок – вартість квартири 42 440$
    • 20% перший внесок – вартість квартири 43 427$
    Зараз ви можете купити квартиру навіть з мінімальним першим внеском 20% і розтермінуванням на 2 роки за 39 479$ замість 43 427$ (і заощадити 3948$). Розтермінування можна взяти до грудня 2025 року, тобто на 24 місяці, і виплачувати його навіть вже після отримання ключів від квартири. До речі, також ви маєте можливість оформити додаткову розстрочку ще на + один рік, але вже зі здорожчанням.

    І наостанок

    Якщо ви в пошуках нерухомості та плануєте купити квартиру в новобудові Одеси, то скоріш за все питання "а як можна заощадити та купити вигідніше" для вас актуальне. Сподіваємось, добірка від нашої команди стане вам у нагоді. Якщо вас зацікавили якісь з новорічних пропозицій або ви розглядаєте придбання квартири в Одесі (зараз чи пізніше) – не витрачайте час та нерви на самостійний пошук, та звертайтеся в ReDWall.

    Ми розуміємо, що для багатьох покупка квартири – це подія, яка буває раз у житті, та можемо зробити так, щоб вона асоціювалась у вас тільки з приємними емоціями, а весь процес купівлі був простим та безпечним.
    Хочете придбати квартиру
    в Одесі за вигідною ціною?
    Залиште заявку і ми підберемо для вас найкращі варіанти
    Цікавитесь нерухомістю?
    Підпишіться на наш Instagram.

    Читайте також:
    Показать еще