АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
АВТОРСЬКИЙ TELEGRAM-КАНАЛ СЕРГІЯ П'ЯТНИЦЬКОГО
сравнение жк Модерн и Акрополь
Founder & Director at RedWall
Сергій П'ятницький

Квартири на Чорну П'ятницю, акції в новобудовах Одеси – листопад 2023

Читати 13 хвилин
16.11.2023
Плануєте купити квартиру в новобудові Одеси для життя або під інвестицію? Щоб заощадити на покупці та придбати за вигідними умовами – зверніть увагу на акційні пропозиції від забудовників у листопаді 2023 року. До того ж в цьому місяці Чорна п'ятниця, і в декількох ЖК є квартири зі знижками. Відібрали для вас найцікавіші та розкажемо про них в цій статті.

Чорна п'ятниця в ЖК від Акварель – знижки до 10% та розтермінування без здорожчання до 2 років

Акварель – це один з тих забудовників Одеси, хто стабільно продовжує будівництво своїх об'єктів. Вже під час війни добудували та здали декілька ЖК (ввели в експлутацію Акварель 2 та Акварель 4, видали ключі в 1 секції Акварель 3 та в 1-й і 2-й секціях Акварель 8).

На Чорну п'ятницю будівельна компанія Акварель оголосила про наступні акції:

  • Акварель 10 (с. Котовського) – розстрочка без здорожчання на 24 місяці, перший внесок від 30%;
  • Акварель 7 – розстрочка без здорожчання на 12 місяців, перший внесок від 50%. В 1-й черзі будівництва Акварель 7 від забудовника залишились тільки квартири з патіо на цокольному поверсі (видача ключів там запланована вже на кінець 2023 року);
  • Акварель 2 (Таїрова) – знижки 3% на всі квартири (ціни на смарти – від 873$/м2, 2-кімнатні квартири – від 815$/м2, 3-кімнатні квартири – від 776$/м2). Акварель 2 – це зданий та введений в експлуатацію житловий комплекс, тож при купівлі квартири можна одразу отримати ключі;
  • Акварель-3 на Пішонівській (4 секція) – знижка 10% на будь-яку квартиру за умови 100% оплати, знижка 5% на перший внесок (ПВ) за умови внеску 50%, знижка 3% на перший внесок – за умови ПВ 30% та розтермінування без здорожчання на 24 місяці.
Житловий комплекс Акварель 3 будується в 4 секції (в секції 1 вже видали ключі, у 2 секції видача ключів планується до кінця 2023 року, в 3й – до літа 2024. Терміни здачі 4-ї секції – 3 квартал 2025 року).
    Візуалізація ЖК Акварель-3
    Фасад ЖК Акварель-3
    Давайте порахуємо на прикладі Акварель 3, скільки можна заощадити, якщо купити квартиру по акції:
    Уявімо, що ви плануєте купити квартиру-студію 29 м2 в 4 секції ЖК Акварель-3.

    Без акції
    При 100% оплаті вона коштує 23 862$.
    Але якщо ви плануєте купити квартиру в розтермінування (наприклад, з першим внеском 30% і взяти розстрочку на 2 роки), то вартість квартири з урахуванням здорожчання буде становити вже 27 063$ (а щомісячно вам треба буде виплачувати 789$).

    По акції
    Але якщо ви купуєте цю квартиру в період акції листопада, то вартість квартири при 100% оплаті буде 23 862-10%=21 476$.

    А якщо ви хочете придбати цю квартиру в розстрочку, то можете внести перший внесок 30% – це 6944$, та залишок суми виплачувати 24 місяці – по 696$ в місяць. Таким чином, ви на маленькій квартирі-студії заощадите близько 10% вартості квартири (при цьому купуючи в розтермінування з невеликим першим внеском).

    Ну і варто мати на увазі, що при більшому першому внеску сума знижки буде більше, а щомісячний платіж та загальна вартість квартири – менше.

    Перед тим, як приймати рішення про купівлю квартири в тому чи іншому ЖК, важливо зважити всі "за" та "проти", оцінити переваги та недоліки житлового комплексу (а вони будуть в кожного ЖК) – для цього треба ретельно вивчати ринок нерухомості або звернутися до спеціалістів за консультацією.
    Потрібна допомога з підбором квартири в Одесі?
    Залиште заявку – ми вас проконсультуємо та підберемо найкращі варіанти

    Знижки на Чорну П'ятницю від Гефест – до мінус 10% на квартири в ЖК Еллада, Посейдон, Ітака та Каліпсо

    Гефест – один із найстабільніших забудовників Одеси на цей момент. Активно будує та здає свої об'єкти. В цьому році забудовник приготував акційні пропозиції до Чорної П'ятниці одразу для декількох ЖК:

    • 7% знижки на квартири в ЖК Еллада-2 та розтермінування на 2 роки (на момент написання статті в цій секції Еллади залишилось тільки 6 однокімнатних квартир на останньому, 26 поверсі)
    • мінус 10% знижки на будь-які 10 квартир в ЖК Посейдон (секція Б) та на 10 квартир в апарт-комплексі Ітака – будь-який перший внесок та розтермінування на 2 роки
    • ЖК Посейдон (секція А) – 2 будь-які 3-кімнатні квартири з ПВ 50% як при 100% оплаті – одразу можна отримати ключі та взяти розстрочку до кінця 2024 року
    • 7% знижки на 2 офісних приміщення у БЦ Платон (та розтермінування на 2 роки)

    Один з цих ЖК – а саме Посейдон – потрапляв в наше відео на Youtube ТОП ЖК Одеси біля моря. Подивіться, якщо хочете дізнатися більше про житловий комплекс та побачити, як виглядає ЖК на цьому етапі будівництва. А якщо плануєте придбання квартири в Одесі та зараз придивляєтесь до ринку або вже глибоко занурились в пошук конкретних варіантів – залишайте заявку на підбір квартир від ReDWall – ми знайдемо найкращий варіант під ваші критерії пошуку.

    Акція на Чорну п'ятницю в ЖК Таїровські сади – до мінус 10% на квартири

    Таїровські сади – житловий мікрорайон, розташований за Таїрова, на кордонах вулиць Ільфа та Петрова, Вільямса та проспекту Небесної сотні. Цей проєкт складається з 10 будинків комфорт-класу висотою від 15 до 24 поверхів.

    На Чорну п'ятницю забудовник приготував наступну акцію: при купівлі квартири в ЖК Таїровські сади можна витягнути знижку від 5 до 10% на будь-яку квартиру. Гарна новина – знижка діє не тільки при 100% оплаті, а й в розтермінування на базову вартість.

    Акція діє з 15 листопада 2023 року.
    Аллея в ЖК Таїровські сади (фото вживу)
    Фасад ЖК Таїровські сади (фото вживу)

    ЖК Artville – знижки до -20% на окремі квартири

    ЖК Артвіль – це житлове містечко від забудовника Zezman. Комплекс будується в районі 7 км (смт Авангард) біля Одеси. Це великий проєкт з власною інфраструктурою, в якому забудовник здає квартири вже з готовим ремонтом.

    Знижки до Чорної п'ятниці на окремі квартири в житловому комплексі Artville:

    • 20% з 10 по 20 листопада
    • 15% з 21 по 30 листопада
    Ми вже знімали огляд на ЖК Artville – подивіться, щоб дізнатись, в якому стані забудовник здає квартири з ремонтом в Артвіль та як виглядає прибудинкова територія, а також дізнатись про переваги та недоліки цього комплексу.
    Підберемо квартири в Одесі серед надійних забудовників
    Залиште заявку і ми зробимо підбір квартир під ваші критерії пошуку

    Чорна п'ятниця в ЖК Аквамарин – щомісячний платіж від 555$ та знижки на 5 квартир

    ЖК Аквамарин – це житловий комплекс від будівельної компанії Одеком, який складається з трьох 24-поверхових будинків, два з яких вже ввели в експлуатацію (будинок №1 та будинок №3). Ще один (будинок №2) знаходиться на етапі будівництва (заявлений термін здачі – 4 квартал 2024 року). Будує цей житловий комплекс компанія Одеком.

    Аквамарин розташований на 16 станції Великого Фонтану – це 8 хвилин пішки до набережної та пляжу Золотий Берег. На Чорну п'ятницю в ЖК Аквамарин є можливість купити одну з 5 квартир зі знижками та взяти розтермінування на 39 місяців.

    З мінімальним першим внеском 30% щомісячний платіж за 1-кімнатну квартиру буде становити від 555$. У таблиці нижче можете подивитись на розрахунки по 5 акційним квартирам, порівняти ціни та зорієнтуватись, чи підходять вам такі умови.
    Акційні пропозиції на Чорну п'ятницю в ЖК Аквамарин
    Також зверніть увагу на очікувані терміни здачі ЖК (чи готові ви чекати). Але варто пам'ятати, що зазвичай довге розтермінування можна взяти саме на ті новобудови, які знаходяться на початкових етапах будівництва. Бо чим ближче здача об'єкта – тим на менший термін можна взяти розтермінування (і відповідно, тим більше буде ваш щомісячний платіж при однаковому першому внеску).
    ЖК Аквамарин (фото вживу)
    Вид з ЖК Аквамарин
    Детальніше про ЖК Aquamarine ми розповідали у відео "ТОП-5 ЖК біля моря" на ютуб-каналі ReDWall – подивіться, щоб дізнатися більше про цей комплекс.

    Знижки мінус 100$ на кожний м2 в ЖК Парк Совіньйон від ЗАРС

    Житловий комплекс Парк Совіньон – це великий проєкт від будівельної компанії ЗАРС, який розташований у Совіньоні. Він складається з 23 малоповерхових цегляних будинків, 6 з яких вже збудовані та введені в експлуатацію. А в 7 будинку, який зараз будується (на останніх етапах будівництва), є можливість купити 2- або 3-кімнатну квартиру в розтермінування та за акційними умовами

    Умови:
    • три квартири за спеціальною ціною 800 $/м² (звичайні ціни – від 955$/м2 до 1025$/м2)
    • знижка мінус 100$ на кожному м2 при 100% оплаті
    • з першим внеском 30% – розтермінування на 1,5 роки без здорожчання
    • гнучка система знижок при першому внеску (ПВ 40% – знижка мінус 40$ на м2, ПВ 50% – знижка мінус 50$ на м2, ПВ 60% – знижка мінус 60$ на м2 і так далі)
    Житловий комплекс Парк Совіньон (фото вживу)
    Так скільки можна заощадити, купуючи квартиру в ЖК Парк Совіньон по акції?
    Уявімо, що ви плануєте придбати 2-кімнатну квартиру 68,5 м2 на 1 поверсі в ЖК Парк Совіньон.

    Без акції
    При 100% оплаті квартира коштує 65 418$ (955$/м2).

    По акції
    При 100% оплаті квартира буде коштувати 58 567$ (це 855$/м2) – тобто економія складе 6850$.

    До речі, у своєму Instagram ми нещодавно показували, як зараз виглядає та скільки коштує квартира в Парк Совіньон, подивіться, якщо цікавий цей проєкт.

    Висновки

    Та й останнє, про що хотілося б нагадати. Знижки та акції від забудовників і справді можуть допомогти заощадити та купити квартиру вигідно. Але варто мати на увазі, що не всі акції — дійсно вигідні пропозиції, а не маркетинговий хід забудовника чи спроба продати залишки квартир з поганими плануваннями. Щоб розуміти, які варіанти справді вигідні та варті уваги, треба постійно моніторити ціни та пропозиції кожного забудовника.

    А також треба пам'ятати, що при пошуку квартири в першу чергу все ж варто відштовхуватися від вашого запиту та критеріїв пошуку. Найпростіший варіант – звернутися до спеціалістів ReDWall. Ми постійно аналізуємо ринок, знаємо всі переваги та недоліки кожного ЖК, і зможемо підібрати для вас квартири, серед яких точно буде "та сама".
    Хочете придбати квартиру
    в Одесі за вигідною ціною?
    Залиште заявку і ми підберемо для вас найкращі варіанти
    Цікавитесь нерухомістю?
    Підпишіться на наш Instagram.

    Читайте також:
    Показать еще