АВТОРСКИЙ TELEGRAM КАНАЛ СЕРГЕЯ ПЯТНИЦКОГО
Founder & Director at RedWall
Сергій П'ятницький

10 відмінностей RedWall від класичних агенцій нерухомості

Читати 8 хвилин
14.09.2023
Вітаю. Мене звуть Сергій П'ятницький і у 2018 році я пішов з посади керівника відділу продажів IT-компанії, щоби заснувати ReDWall. У відео нижче я коротко розповідаю, чим ми можемо вам допомогти.
Загалом RedWall — це простий спосіб підібрати житло в новобудові Одеси для себе або інвестицій. Також ми можемо допомогти у пошуку та придбанні квартири і на вторинному ринку. Наше завдання – не продати нерухомість, а розв'язати задачі клієнта. Ми не класичне агентство нерухомості, і ось чому:
1. Ми цінуємо ваш час
Вам не потрібно особисто вивчати сайти та відвідувати відділи продажів забудовників, дзвонити по оголошенням, а в результаті переглядати десятки варіантів, далеких від ваших уявлень про ідеальне житло. Після першої зустрічі з нами у вас на руках будуть актуальні ціни, планування, а також фото чи відео з об'єктів, що вас зацікавили. У процесі співробітництва ми не відволікаємо вас від ваших основних справ. За винятком першої особистої зустрічі всю комунікацію будуємо так, як зручно вам — телефоном, поштою, в месенджерах тощо.
Залишайте заявку
і ми заощадимо ваш час
2. З нами комфортно та легко
Ми не нав'язуємо формальний стиль спілкування. Нам ближче дружній формат, коли ми з вами на одній хвилі та чудово розуміємо одне одного. Ми зробимо все можливе, щоб підбір квартири не перетворився для вас на болісні перегони, а був легким та приємним – таким, як і має бути вибір майбутнього житла.
3. Ми відкриті та чесні перед клієнтами
Ніяких хитрощів та підводних каменів. Ми не намагатимемося продати вам конкретну квартиру чи забудовника — навпаки, в наших інтересах виправдати ваші очікування та довіру на 110%. 8 з 10 наших клієнтів приходять за рекомендацією (ось тут історії наших клієнтів), а хто рекомендуватиме друзям та знайомим компанію, залишившись незадоволеним роботою з нею?
4. Ми справді чуємо вас і розуміємо, що вам потрібно
У нас немає готових варіантів, з яких вам доведеться обирати. Ми починаємо їх шукати вже під вас та ваші запити. Але насамперед – поговоримо за чашкою кави у нашому офісі чи іншому затишному місці (якщо вам так буде зручніше), щоб ви могли детально розповісти своє бачення майбутнього житла, а ми – уважно вас вислухати, а головне – почути.
5. Ми завжди на вашому боці і відстоюємо виключно ваші інтереси
Якщо потрібно – домовимося про індивідуальні умови, обов'язково – перевіримо всі документи забудовника, відгуки про нього та його репутацію. Також перевіримо всі документи на квартиру та власника житла в разі пошуку квартири на вторинному ринку. Отримаємо відповіді на всі питання, що вас цікавлять.
Підберемо квартири в Одесі
під ваш бюджет та критерії пошуку
6. Вартість наших послуг
Наші послуги по підбору квартир для вас безкоштовні. Якщо ви зупините свій вибір на квартирі в новобудові від забудовника – ви не платите нам комісійні чи відсотки. Ні, ми не альтруїсти, просто наші послуги оплачують забудовники, ми є офіційними партнерами більшості з них (але працюємо тільки з надійними забудовниками).

В разі, якщо ви вирішите купувати квартиру на вторинному ринку – наша комісія складе 5% вартості квартири. Ми переберемо всі варіанти квартир на ринку, щоб знайти для вас найкращі та відсіяти невідповідні. Візьмемо на себе організацію та юридичний супровід угоди, перевіримо всі документи (як на квартиру, так і самого продавця). Ну а вам залишається тільки довіритися нам і зробити правильний для себе вибір.
7. Ми маємо експертизу
Так, ми дійсно знаємося на всіх тонкощах і нюансах, тому завжди попередимо, якщо щось не так, вкажемо на недоліки і моменти, на які варто звернути увагу. З нами ви почуватиметеся впевнено та безпечно — а це особливо важливо для тих, хто купує нерухомість вперше.
8. Супроводжуємо та підтримуємо на всіх етапах
Ми будемо з вами на всіх етапах оформлення угоди (і навіть після підписання договору, якщо захочете) – щоб роз'яснити нюанси, уточнити деталі, відповісти на запитання чи просто підтримати.
9. Ми зводимо ризики до мінімуму
Особисто оглядаємо всі об'єкти, стежимо за перебігом будівництва та термінами. Ретельно перевіряємо всі документи забудовників — не лише у відкритих реєстрах, а й своїми внутрішніми каналами. І пропонуємо лише ті варіанти та тих забудовників, де ризики мінімальні.
10. Наше завдання – підібрати житло, яке вам захочеться купити
І зробити процес вибору швидким, легким та приємним для вас. Співпрацювати з нами легко і ви самі зрозумієте чому, якщо залишите заявку у формі нижче.
Заповніть форму
і ми зв'яжемося з вами
Хтось скаже – але хіба все це не повинно робити кожне агентство нерухомості? Відповідаємо – було б непогано. Хоча, на жаль, на практиці це далеко не завжди так. Але ми хочемо на своєму прикладі змінювати стереотипи про типових рієлторів та класичні агентства нерухомості.

ReDWall – це як агентство нерухомості, тільки краще.

Ми допомагаємо вирішувати завдання клієнта, пов'язані з нерухомістю — чи це бажання переїхати в нову квартиру в новобудові або вигідно купити квартиру під інвестицію. При цьому працюємо відкрито на всіх етапах та чесні перед своїми клієнтами.
Якщо матеріал вам сподобався, розкажіть про нього друзям. Дякуємо!
Читайте также: