АВТОРСКИЙ TELEGRAM КАНАЛ СЕРГЕЯ ПЯТНИЦКОГО
АВТОРСКИЙ TELEGRAM КАНАЛ СЕРГЕЯ ПЯТНИЦКОГО
сравнение жк Модерн и Акрополь
Founder & Director at RedWall
Сергій П'ятницький

Акції в новобудовах Одеси, старти продажів та пропозиції для військових у вересні 2023

Читати 14 хвилин
08.09.2023
Якщо ви плануєте купувати квартиру в новобудові Одеси, то акційні пропозиції від забудовників можуть стати гарною можливістю заощадити свої кошти. В сьогоднішній статті розглянемо, в яких ЖК є можливість у вересні придбати квартиру за вигідними умовами. Крім того, розкажемо про довгоочікуваний старт продажу нового комплексу на 7 станції Великого Фонтану, та про спеціальні пропозиції для військових в новобудовах.

Акції від забудовника Акварель – знижки 10% на перший внесок та розтермінування без здорожчання на 2 роки

Акварель – один з найстабільніших забудовників Одеси на сьогоднішній момент. Вони продовжують будувати свої об'єкти, і вже під час війни добудували та здали декілька ЖК (ввели в експлутацію Акварель 2 та Акварель 4, видали ключі в 1 секції Акварель 3 та в 1 і 2 секціях Акварель 8).

З 18 вересня по 18 жовтня 2023 року забудовник Акварель пропонує наступні акції на квартири в своїх новобудовах:
  • розтермінування без здорожчання на 24 місяці (Акварель 3 на Пішонівській, Акварель 10)
  • знижка 10% на перший внесок за умови мінімального внеску від 30% (Акварель 3, Акварель 7, Акварель 8 на Таїрова, Акварель 10, Акварель 2).
Щоб зрозуміти, скільки саме дає можливість заощадити така акція, треба рахувати:
Уявімо, що ви плануєте купити 1-кімнатну квартиру в Акварель-3.

Без акції
При 100% оплаті вона коштує 30000$.
Але якщо ви хочете купити її в розтермінування (наприклад, з першим внеском 30% і взяти розстрочку на 2 роки), то вартість квартири з урахуванням здорожчання буде становити вже 35000$.

По акції
Але якщо ви купуєте цю квартиру в період акції ("знижка 10% на перший внесок + розтермінування без здорожчання на 24 місяці"), то вартість квартири при 100% оплаті буде 30000-10%=27000$.

А якщо ви хочете придбати цю квартиру в розстрочку, то можете внести перший внесок 30% – це 8100$ (9000-10% знижка=8100$), та залишок суми виплачувати 24 місяці – по 913$ в місяць. Загальна вартість квартири в цьому випадку буде 29100$.

Ну і варто мати на увазі, що при більшому першому внеску сума знижки буде більше, а щомісячний платіж та загальна вартість квартири – менше.
Розстрочка без здорожчання (як і знижка на мінімальний перший внесок), які Акварель пропонує в цьому місяці, справді можуть стати гарним способом заощадити при купівлі квартири.

До речі, нещодавно ми записали велике інтерв'ю з Олександром Злочевським, співзасновником будівельної компанії Акварель – подивіться, якщо розглядаєте купівлю квартиру від цього забудовника, щоб бути в курсі новин по об'єктах цієї компанії та отримати відповіді на питання по термінах здачі Акварелей.
Зацікавили пропозиції? Підберемо квартири за вигідними умовами
Залиште заявку і ми зробимо безкоштовний підбір квартир в новобудовах Одеси

ЖК Одеські традиції на Глушко – квартири в розстрочку без здорожчання

ЖК Одеські традиції на Глушко – це 17-поверховий будинок в центрі Таїрова від забудовника Данлін (ЖК Атмосфера, ЖК Одеські традиції на Воробйова та ін.). Квартири в Одеських традиціях забудовник здає одразу з ремонтом.

Наразі на квартири в цьому ЖК діють наступні акційні умови:
  • в розтермінування вартість 1 м2 як при 100% сплаті
Що це означає? Що зараз ви можете заплатити зручний перший внесок на квартиру, а залишок суми виплачувати у розтермінування, при цьому вартість квартири буде така сама, як при купівлі зі 100% оплатою (тобто ви не будете платити здорожчання).
То скільки можна заощадити на такій акції? Розберемо на прикладі. Зазвичай розтермінування передбачає здорожчання. Наприклад, отак виглядає здорожчання на прикладі 1-кімнатної квартири в ЖК Одеські традиції на Глушко:
    • 100% оплата – вартість квартири 39 479$
    • 50% перший внесок – вартість квартири 41 453$
    • 30% перший внесок – вартість квартири 42 440$
    • 20% перший внесок – вартість квартири 43 427$
    Зараз ви можете купити квартиру, наприклад, з першим внеском 20% і розтермінуванням за 39 479$ замість 43 427$ (і заощадити 3948$). Розтермінування можна взяти до грудня 2024 року, тобто на 16 місяців.
    Візуалізація ЖК Одеські традиції на Глушко
    Приклад квартири з ремонтом від забудовника

    Старт продажів нового ЖК від Гефест – ЖК Кімолос на 7 станції Великого Фонтану

    Давно не було в Одесі стартів будівництва нових житлових комплексів, і, нарешті, ми дочекалися – забудовник Гефест оголосив про старт продажів та запуск нового проєкта. Це ЖК Кімолос на 7 станції Великого Фонтану. В цьому ЖК зараз є можливість придбати квартиру за ціною від 950$/м2, з першим внеском від 30%, та взяти довге розтермінування на 48 місяців.

    ЖК Кімолос – це комплекс бізнес-класу на вул. Посмітного 20А. В планах забудовника побудувати 2х секційний 16-типоверховий будинок у 2 черги будівництва. Житловий комплекс цікавий для життя або для інвестицій (під здачу в оренду чи перепродаж) в довгостроковій перспективі.

    Які переваги та недоліки ЖК Кімолос:
    Чудове розташування на 7 станції великого фонтану. Зручна розвʼязка і розвинута інфраструктура. Район, комфортний для життя.
    Надійний забудовник. Не зупиняв будівництво під час війни, підтримує стабільно високий темп будівництва.
    Ціни. Виглядають дуже непогано для цього району міста.
    Забудовник досить часто не вкладається в заявлені терміни будівництва.
    Маленька прибудинкова територія.
    Візуалізація ЖК Кімолос від Гефест
    Залишайте заявку, якщо ваc зацікавила якась з пропозицій – ми проконсультуємо, розкажемо про переваги та недоліки кожного ЖК та допоможемо обрати найкращий варіант саме під ваші критерії пошуку та бюджет.
    Чесно та цікаво про нерухомість Одеси
    в телеграм-каналі Сергія П'ятницького

    Розтермінування без здорожчання в ЖК Аврора та ЖК Розенталь

    ЖК Аврора від будівельної компанії Руніком Інвест – це 24-поверховий будинок, який будується на Черьомушках, по вулиці Героїв Крут, 27а. У комплекса вдала локація – він розташований у спальному районі, а по сусідству, лише в одному кварталі від нього, знаходиться Парк Горького. Також до плюсів можна віднести розвинену інфраструктуру поруч.

    ЖК Розенталь – теж житловий комплекс від Руніком Інвест (до речі, цей забудовник будував також ЖК Райдужний в Одесі, тож в нього багато зданих будинків). ЖК Rosental розташований в Лиманці, це проєкт з 7-ми малоповерхових будинків, 4 з яких вже введено в експлуатацію, будинок №7 – чекає вводу у 4 кварталі 2023, а ще 2 будинки (№5 та №6) – в процесі будівництва.

    Умови придбання квартир:
    • перший внесок від 30%
    • при внесенні першого внеску від 50% – розтермінування без здорожчання
    • знижка 30 $/м2 при сплаті 100% в ЖК Аврора
    • знижка 20 $/м2 при сплаті 100% в ЖК Розенталь (5, 6, 7 будинок)
    Візуалізація ЖК Аврора
    Візуалізація ЖК Розенталь

    ЖК Посейдон біля моря – розтермінування на квартири в зданому будинку

    Житловий комплекс Посейдон – це 26-поверховий будинок комфорт класу, який будується на 16 станції Великого фонтану, поруч із набережною та пляжем "Золотий берег". З вікон багатьох квартир в ЖК відкривається справді чудова морська панорама. Пішки від Посейдона до моря всього 8 хвилин.

    Що цікавого зараз пропонує забудовник Гефест покупцям? При купівлі квартири в секції А ЖК Посейдон (в якій вже видаються ключі власникам квартир) – ви можете зараз вже отримати ключі та почати робити ремонт, при цьому виплачувати розтермінування за квартиру протягом 12 місяців (вже живучи у власній квартирі).

    Можете подивитися відео про ЖК Посейдон на нашому youtube-каналі, щоб дізнатися більше про цей житловий комплекс та подивитись, як він виглядає зараз.
    Візуалізація ЖК Посейдон
    Ніка – менеджер ReDWall та Анна – наша клієнтка, що придбала студію в ЖК Посейдон

    Акційні пропозиції в ЖК Таїровські сади

    Таїровські сади – великий житловий комплекс, розташований за Таїрова, на кордонах вулиць Ільфа та Петрова, Вільямса та проспекту Небесної сотні. Це по суті цілий мікрорайон, який складається з 10 будинків комфорт-класу висотою від 15 до 24 поверхів.

    Пропозиції вересня в ЖК Таїровські сади:
    1. Забудовник зафіксував курс на придбання нерухомості та сплату розтермінування на рівні 35,9 грн/$.
    2. В деяких секціях є можливість придбати квартири без здорожчання з першим внеском від 25% або 50% та розстрочкою до 3-х років.
    3. Також в Таїровських садах наразі можна купити одну з декількох квартир по акційних цінах – вартість м2 в них від 738$/м2 та є можливість взяти розтермінування.
    Квартира-студія з великим вікном
    Знижка 1316$ – 6%
    1-кімнатна квартира з кухнею-студією
    Знижка 3053$ – 8%
    2-кімнатна квартира з балконом
    Знижка 2661$ – 6%
    2-кімнатна квартира з кухнею-студією з панорамними вікнами
    Знижка 2868$ – 5%
    До речі, нещодавно у своєму Instagram розповідали про кейс наших клієнтів, які якраз купували квартиру в Таїровських садах за акційною ціною, завдяки чому змогли відчутно заощадити.
    Підберемо квартири в Одесі серед надійних забудовників
    Залиште заявку і ми зробимо підбір квартир під ваші критерії пошуку

    ЖК Аквамарин – розтермінування на 30 місяців без здорожчання

    Аквамарин – це житловий комплекс на 16 станції Великого Фонтану від будівельної компанії Одеком (корпорація КУБ). Цей ЖК складається з трьох 24-поверхових будинків, два з яких вже ввели в експлуатацію (будинок №1 та будинок №3).

    Будинок №2 ЖК Аквамарин зараз знаходиться на етапі будівництва (заявлений термін здачі – 4 квартал 2024 року). Якщо у вас є можливість купити квартиру з повною оплатою, то в цьому будинку забудовник пропонує покупцям 10% знижку при 100% сплаті, а також ви можете обрати акційну квартиру зі знижкою до 20%.
    Двокімнатна квартира з 2-ма санвузлами та великими вікнами
    Знижка – 20%
    Двокімнатна квартира з великими панорамними вікнами
    Знижка – 20%
    До того ж, на будинок №2 ЖК Aquamarine зараз діють спеціальні умови придбання квартир для військових:
    • перший внесок від 25%
    • розтермінування на 30 місяців без здорожчання
    Детальніше про ЖК Aquamarine ми розповідали у відео "ТОП-5 ЖК біля моря" на ютуб-каналі ReDWall – подивіться, щоб дізнатися більше про цей комплекс.

    Спеціальні пропозиції для військових в новобудовах Одеси

    Деякі забудовники пропонують додаткові акційні пропозиції для військових, і – на думку команди ReDWall – це чудова та своєчасна ініціатива. Для придбання квартири за спеціальними умовами зазвичай військовослужбовцям потрібно надати документ, що підтверджує їх перебування на службі.
    Вище ми вже згадували про акцію для військових в ЖК Аквамарин, розглянемо, в яких ще ЖК Одеси наразі є спеціальні пропозиції для військових.

    Безвідсоткова розстрочка на 36 місяців для військових в ЖК Артвіль, Кекс та Urban Market

    ЖК Artville, ЖК Keks та Urban Market – це житлові комплекси від забудовника Zezman, які будуються в районі 7 км (смт Авангард) біля Одеси. Це масштабні проєкти з власною інфраструктурою, в яких забудовник здає квартири вже з готовим ремонтом.

    Наразі в будь-якому з цих ЖК від Зезман військові можуть купити квартиру за спеціальними умовами – взяти розтермінування без здорожчання на 36 місяців за умови внесення від 30% першого внеску за квартиру.

    Майже завжди, якщо ви купуєте квартиру не зі 100% оплатою, а берете розтермінування, то воно передбачає здорожчання вартості квартири (і зазвичай чим менше перший внесок, тим більше здорожчання). Тому можливість взяти довге розтермінування на 36 місяців, при цьому не платити здорожчання – це пропозиція, яка насправіді дає можливість заощадити.

    Раніше ми вже знімали огляд на ЖК Artville – подивіться, щоб побачити, як виглядають квартири з ремонтом в Артвіль та прибудинкова територія, а також дізнатись про переваги та недоліки цього комплексу.

    Додаткова знижка для військових в ЖК Одеська Чайка, Чайка Люкс, Sea Town

    ЖК Одеська Чайка, ЖК Чайка Люкс та ЖК Sea Town – це проєкти від забудовника ПлатинумБуд. Ці житлові комплекси розташовані в районі с. Котовського та с. Крижанівка, тож можуть бути цікаві тим, хто розглядає новобудови у Пересипському (Суворовському) районі Одеси.

    Які акційні пропозиції діють наразі в новобудовах від будівельної компанії ПЛАТИНУМБУД:
    • при внесенні першого внеску 50% – ви отримуєте знижку 5% від вартості квартири, якщо перший внесок 60% – знижка буде 6%, при першому внеску 70% – знижка буде 7% тощо (тобто при збільшенні першого внеску зростає і розмір знижки на квартиру).
    • якщо ви купуєте квартиру в ЖК Одеська чайка, ЖК Чайка Люкс або ЖК Sea Town зі 100% оплатою – то знижка складе 10%.
    При цьому військові можуть отримати додаткову знижку 2% за умови внесення будь-якого першого внеску (тобто, наприклад, якщо перший внесок 50% – отримуєте знижку 5% + 2% = 7% від вартості квартири).

    ЖК Сади Рів'єри – квартири з першим внеском від 6400$ та розтермінуванням без здорожчання

    ЖК Сади Рівʼєри – це великий проєкт, який будується за концепцією "місто в місті" і передбачає розвинену власну внутрішню інфраструктуру. Комплекс розташований поруч з ТРЦ Рівʼєра, одним з найбільших торговельно-розважальних комплексів Одеси. Одна з його особливостей – це близьке розташування до моря (приблизно 20 хвилин вам знадобиться, щоб пройти пішки до пляжу та набережної).

    В ЖК Сади Рівʼєри для військових є можливість придбати квартири з першим внеском від 6400$ та взяти розтермінування на 24 місяці без здорожчання.

    До речі, ці умови також розповсюджуються і на тих українців, хто був вимушений переселитися з інших регіонів України та має відповідний статус та документи, що це підтверджують.

    Детальніше про комплекс Сади Рівʼєри розповідали в відео на youtube-каналі ReDWall.

    Висновки

    Якщо ви так чи інакше плануєте купувати квартиру в новобудові Одеси – то скористатися акційною пропозицією дійсно може стати вдалою можливістю заощадити гроші при купівлі. Але в першу чергу все ж варто орієнтуватися на свій запит та критерії пошуку, адже придбання квартири – це серйозний крок.

    А краще одразу звертайтеся до спеціалістів ReDWall – ми постійно аналізуємо ринок, забудовників та ціни, знаємо плюси та мінуси кожного ЖК, і зможемо підібрати той самий найкращий варіант, який вам захочеться купити.
    Хочете придбати квартиру
    в Одесі за вигідною ціною?
    Залиште заявку і ми підберемо для вас найкращі варіанти
    Цікавитесь нерухомістю?
    Підпишіться на наш Instagram.

    Читайте також:
    Показать еще