АВТОРСКИЙ TELEGRAM КАНАЛ СЕРГЕЯ ПЯТНИЦКОГО
АВТОРСКИЙ TELEGRAM КАНАЛ СЕРГЕЯ ПЯТНИЦКОГО
Founder & Director at RedWall
Сергій П'ятницький

Акції в новобудовах Одеси – пропозиції від забудовників за липень 2023

Читати 7 хвилин
07.07.2023
Акції та спеціальні пропозиції від забудовників – це реальна можливість заощадити свої кошти для тих, хто планує купити квартиру в новобудовах Одеси. В сьогоднішній статті розглянемо з вами, які саме знижки підготували для нас забудовники в липні.

Акції від Кадор – знижкі від 4 до 20% на квартири в Перлинах на Таїрова та Котовського

Зараз у вас є гарна можливість купити квартиру у вже зданому будинку від забудовника Kadorr, заощадивши суттєву суму при покупці. Забудовник розпродає залишки квартир в декількох будинках, у зв'язку з цим оголосив знижки на житло в цих ЖК.

Умови:
  • акція діє тільки до 21 липня 2023 на квартири в Перлинах №53, 57, 58 (Київський район, Таїрова) та Перлинах №54, 59 у Пересипському (Суворівському) районі Одеси
  • при 100% оплаті ви можете придбати квартиру в новобудові зі знижкою від 4 до 20%
Наприклад, купуючи 2-кімнатну квартиру 60 м2 в Кадорі на Таїрова, зараз можна заощадити від 2100$ до 13200$ (в залежності від площі та розташування квартири) – і це у зданих будинках, тобто ви можете купити житло та одразу починати ремонт у своїй квартирі.

До речі, ви можете подивитись, як виглядає будинок, прибудинкова територія та в якому стані здається квартира від забудовника в будинках Кадору – ми знімали детальний відео огляд на 54 Перлину. Також там розповідаємо про плюси й мінуси цього комплексу, які треба зважити перед покупкою.

Акції та знижки у ЖК Сади Рів'єри на Фонтанці

ЖК Сади Рівʼєри розташовані поруч з ТРЦ Рівʼєра. Це великий проект за концепцію місто в місті з досить демократичними цінами, будує його забудовник Одеком (корпорація КУБ). 7 будинків проекту Сади Рівʼєри вже збудовано та введено в експлуатацію.

Умови акції:
  • є можливість купити окремі квартири по акційній ціні 530$ за м2 (звичайні ціни – 670-800$ за м2)
  • є декілька акційних квартир зі знижкою до 15%
Можете подивитися відео на нашому youtube-каналі, щоб дізнатися більше про ЖК Сади Рівʼєри.
Зацікавили пропозиції? Підберемо квартири за вигідними умовами
Залиште заявку і ми підберемо для вас найкращі варіанти

Акційні пропозиції від забудовника STIKON – ЖК Прохоровський квартал, Real Park, Modern, Олімпійський

Якщо ви розглядаєте для придбання варіанти квартир в житлових комплексах від будівельної компанії Стикон, то, можливо, вам підійдуть наступні пропозиції від забудовника:

  1. При 100% оплаті – мінус 5% від вартості квартири.
  2. "Молода родина" – якщо ви одружилися менш, ніж 5 років тому, то маєте можливість купити квартиру від STIKON з розтермінуванням без здорожчання.

ЖК Модерн, ЖК Реал Парк, ЖК Олімпійський, ЖК Прохорівський квартал від Стікон (зліва направо)

Мінус 10% на квартири в ЖК Акрополь-3 від Гефест


ЖК Акрополь від будівельної компанії Гефест – це житловий комплекс в Приморському районі Одеси, на 5-й станції Великого фонтану. Поблизу – Парк Перемоги та вищі навчальні заклади, а до моря приблизно двадцять п'ять хвилин пішки або 5 хвилин на авто.

1 та 2 черги будівництва були здані ще у 2021 та 2022 році. 3й будинок зараз знаходиться в процесі будівництва, і в ньому ще можна придбати квартири від забудовника. Зараз Гефест пропонує зробити це зі знижкою.

Умови акції (діє до кінця липня 2023):

  • Знижка 10% на 5 будь-яких квартир в ЖК Акрополь-3.
ЖК Акрополь-3 від Гефест

Знижки мінус 100$ на м2 в ЖК Парк Совіньйон від ЗАРС


Парк Совіньон – це масштабний проект від будівельної компанії ЗАРС. Він складаєтся з 23 малоповерхових цегляних будинків (розташування – Совіньон). 6 будинків вже збудовані та введені в експлуатацію. Наразі ЗАРС пропонує спеціальні пропозиції на квартири в будинку №7 (запланована здача – кінець 2023 року).

Умови:
  • При умові 100% оплаті – знижка 100$ на м2
  • Спеціальна ціна 800 $/м² на три квартири
  • Розтермінування на 24 місяці з першим внеском 30%
До речі, колись ми знімали відеоогляд на ЖК Парк Совіньон. Зараз житловий комплекс збудований вже більше, але огляд може дати вам загальне уявлення про вигляд будинків, якість будівництва, та у якому вигляді ви отримаєте ключі від квартири.

Знижки в ЖК Одеська чайка, ЖК Чайка Люкс, ЖК Sea Town від забудовника ПЛАТИНУМБУД


ЖК Одеська Чайка та ЖК Чайка Люкс – це малоповерхові новобудови, які будуються з цегли. Розташовані житлові комплекси в с. Крижанівка. ЖК Sea Town – комплекс з 4 будинків в мкрн селище Котовського – Пересипський (Суворовський) район.
ЖК Sea Town, ЖК Чайка Люкс, ЖК Одеська Чайка від ПЛАТИНУМБУД (зліва направо)
Які акційні пропозиції діють наразі в новобудовах від будівельної компанії ПЛАТИНУМБУД:

  • При умові внесення першого внеску 50% ви отримуєте знижку 5% від вартості квартири. Якщо ваш перший внесок складе 60% – знижка буде 6% тощо (тобто при збільшенні першого внеску зростає і розмір знижки на вашу нерухомість).

  • Якщо ви купуєте квартиру в ЖК Одеська чайка, ЖК Чайка Люкс або ЖК Sea Town зі 100% оплатою – то знижка складе 10%.

  • Військові можуть отримати додаткову знижку 2% за будь-якого першого внеску.
Ціни в новобудовах Одеси – як змінювались і на скільки зросла вартість м2 від початку війни

Розтермінування без здорожчання – ще один спосіб заощадити при купівлі квартири в новобудові Одеси


А як ще я можу заощадити, купуючи квартиру в новобудові?

Якщо навіть у забудовника немає знижок або спеціальних пропозицій, які б могли підійти під ваш запит, є ще одна можливість придбати нерухомість вигідно – це розстрочка без здорожчання.
В яких ЖК Одеси можна купити квартиру без здорожчання:

❕Зверніть увагу, що досить часто умовою для розтермінування без здорожчання є внесення великого першого внеску - від 50%.

Також є можливість узгодити індивідуальні умови розтермінування і в інших комплексах, якщо ви обираєте квартиру з ReDWall.
Підберемо квартири для життя або
під інвестицію в Одесі
Цікаво, як це працює і скільки можна заощадити, купуючи квартиру по акції "розтермінування без здорожчання"? Давайте рахувати.

Порівняємо на прикладі однієї квартири, як зміниться її вартість при умові купівлі без здорожчання або зі здорожчанням (для 2-х варіантів першого внеску – 25% та 50%).
Наприклад, є квартира 40 м2, яка зі 100% оплатою коштує 36000$. Припустимо, що її можна купити в розтермінування на 20 місяців.

Умови здорожчання візьмемо для прикладу – вони можуть бути різними для кожного забудовника та ЖК.
  • ПВ (Перший внесок) 25%
    Якщо немає здорожчання

    З ПВ 25% (це 9000$) щомісячний платіж становить 1350$.

    Якщо є здорожчання

    З ПВ 25% здорожяання буде 60$ на м2 (це 2400$)

    Тобто вартість квартири в цьому випадку буде вже 38 400$, а щомісячний платіж – 1440$.
  • ПВ (Перший внесок) 50%
    Якщо немає здорожчання

    З ПВ 50% (18000$) щомісячний платіж становить 900$.

    Якщо є здорожчання

    З ПВ 50% здорожчання складе 40$ на м2 (це 1600$).

    Тобто вартість квартири в цьому випадку вийде вже 37 600$, а щомісячний платіж складатиме 940$.
Який можна зробити висновок з цих розрахунків? Купити квартиру без здорожчання – це чудово і справді може допомогти вам купити житло дешевше, але все ж в першу чергу треба орієнтуватися на свій запит і обирати ЖК, виходячи з цього.

Бо варто пам'ятати, що зазвичай кількість пропозицій з акційними умовами обмежена, а перший внесок в багатьох випадках повинен складати не менше ніж 50% (а це підходить не всім покупцям нерухомості).
Авторський телеграм-канал Сергія П'ятницького
про нерухомість

Висновки

Та й останнє, про що хотілося б нагадати.

Купити квартиру в новобудові по акції або зі знижкою – це дійсно може стати гарною можливістю стати власником нерухомості та заощадити гроші. Але все ж варто мати на увазі, що для того, щоб зрозуміти, де справді вигідна пропозиція, а де маркетинговий хід, треба постійно аналізувати ринок та поведінку забудовника, моніторити ціни протягом всього періоду будівництва та мати інформацію по всім забудовникам Одеси, щоб порівняти умови та ціни, які вони пропонують.

Тому якщо плануєте покупку житла в Одесі та хочете купити дійсно вигідний варіант, який до того ж буде найбільш підійде вам по всім критеріям – заповнюйте форму нижче, і спеціалісти ReDWall допоможуть вам обрати найкращий варіант серед всієї нерухомості Одеси.
Хочете придбати квартиру
в Одесі за вигідною ціною?
Залиште заявку і ми підберемо для вас найкращі варіанти
Цікавитесь нерухомістю?
Підпишіться на наш Instagram.

Читайте також:
Показать еще